Menu

c

29/4/2024 – 10/5/2024
ΟΑΚΑ ΤΕΝΝΙS – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ

Οι γιορτές του Πάσχα επιτέλους έφτασαν για τους μικρούς μας φίλους.  

Το Star kids Academy πάντα κοντά στα παιδιά σας , ηλικίας από 4 έως 12 ετών , ετοίμασε και φέτος το Easter Camp 2024!!!

Οι έμπειροι παιδαγωγοί μας με πολύ κέφι και αγάπη σχεδίασαν ένα πρόγραμμα ψυχαγωγικών δραστηριοτήτων που περιλαμβάνουν εποχιακές δημιουργίες και κατασκευές, κινητικά και βιωματικά παιχνίδια , αφήγηση ιστοριών από όλο τον κόσμο και υπέροχα εορταστικά τραγούδια για να τα ακούσουμε και να τα τραγουδήσουμε όλοι μαζί .

Φυσικά το πρόγραμμα περιλαμβάνει , όπως πάντα, αθλητικές δραστηριότητες για αγόρια και κορίτσια. Cheerleading, Γυμναστική & Ακροβατική για όλους, Κids Athletics, Τραμπολίνο, Τοξοβολία, Μοντέρνο Χορό.

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ
Pre Easter Week: 29/4/2024 – 2/5/2024
Post Easter Week: 8/5/2024 – 10/5/2024

ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ FUN & LEARN 16:00 - 18:00

Αφορά γονείς που θέλουν τα παιδιά τους να παραμένουν μέχρι τις 18:00.
Περιλαμβάνει δραστηριότητες ήπιων αθλητικών και δημιουργικών δραστηριοτήτων.

Α’ ΠΕΡΙΟΔΟΣ 29/4 – 2/5: 20/Εβδομάδα (ένα παιδί), 10€/Εβδομάδα/παιδί (για δύο παιδιά)
B’ ΠΕΡΙΟΔΟΣ 8-10/5: 15€/Εβδομάδα (ένα παιδί), 10€/Εβδομάδα/παιδί (για δύο παιδιά) 

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ

 • KIDS ATHLETICS
  Το πρόγραμμα έχει σχεδιαστεί από την Παγκόσμια Ομοσπονδία Στίβου με στόχο να φέρει τα παιδιά κοντά στον κλασικό αθλητισμό και να τονίσει τα πολλαπλά οφέλη που προκύπτουν μέσω του παιχνιδιού που προσφέρει το Kids Athletics!!!
 • CHEERLEADING
  Τα αθλήματα του Cheerleading είναι ομαδικά ,συνδυάζουν γυμναστικές ασκήσεις εδάφους , άλματα , πετάγματα σε συνδυασμό με δυναμική χορογραφία. Σαν σύλλογος έχουμε ρίξει ιδιαίτερο βάρος στο νέο αυτό Ολυμπιακό άθλημα!!!
 • ΤΟΞΟΒΟΛΙΑ

Η διασκέδαση συναντά την σωματική και πνευματική άσκηση .Τα παιδιά μαθαίνουν ισορροπία , συγκέντρωση και την αρετή της υπομονής ,  με την απόλυτη ασφάλεια και γνώση του πιστοποιημένου μας προπονητή!!

 • ΑΚΡΟΒΑΤΙΚΗ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ/ΤΡΑΜΠΟΛΙΝΟ

Η ακροβατική γυμναστική για όλους είναι ένα άθλημα που περιλαμβάνει στοιχεία ακροβατικής ,γυμναστικής ,ενόργανης , ρυθμικής και χορού .Τα παιδιά ανακαλύπτουν τις ικανότητές τους , δημιουργούν δεσμούς μέσα στην ομάδα . Μεγάλο μέρος της προπόνησης γίνεται επάνω στους νέους αεροδιαδρόμους Airtrack Nordic που φέραμε από την Φινλανδία!!!

 • ΔΙΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ

Παιχνίδια κινητικού συντονισμού, ισορροπίας, ρυθμού, αντίληψης και συνεργασίας. Τα παιδιά μέσα από την διασκέδαση βελτιώνουν τις κινητικές και αντιληπτικές τους ικανότητες και εξασκούν την συνεργασία με την ομάδα!!!

 • CLIMBING

Οι μικροί μας φίλοι θα σκαρφαλώσουν χρησιμοποιώντας το ανάγλυφο της επιφάνειας του ΟΑΚΑ indoor Climbing για να γνωρίσουν το άθλημα της αναρρίχησης!!!

ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ

 • MULTI SENSORY PLAY

Μέσω του θεάτρου, της μουσικής και των διαδραστικών παιχνιδιών ,τα παιδιά ανακαλύπτουν συναισθήματα, δημιουργούν φιλίες και ενισχύουν την αυτοπεποίθησή τους.

.

 • ARTS AND CRAFTS

Οι μικροί μας φίλοι θα αφήσουν ελεύθερη τη φαντασία τους και με εργαλεία τις μπογιές , τα χαρτόνια , την κόλλα και το ψαλίδι θα φτιάξουν έναν υπέροχο Πασχαλιάτικο κόσμο.

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ

ΦΑΓΗΤΟ

 • Σνακ (μπάρα δημητριακών)
 • Τοστ
 • Χυμός πορτοκάλι ή τριών φρούτων
 • Μπανάνα

ΠΑΡΟΧΕΣ

 • ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΑΣΤΙΚΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ
 • ΓΙΑΤΡΟΣ ΟΛΗ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΟΥ CAMP
 • ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΟΝLINE & ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ

ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΤΟ ΠΑΙΔΙ

Στο σακίδιο που θα φέρει μαζί του πρέπει να περιέχοντα τα εξής:

‣ Νερό
‣ Δεύτερη αλλαξιά ( να αναγράφεται στο ταμπελάκι το όνομά του)
‣ Το δικό του παγούρι (να αναγράφεται πάνω το όνομά του)

Το παιδί θα πρέπει να φοράει κλειστά αθλητικά παπούτσια για αποφυγή ατυχημάτων. (προαιρετικά 2ο ζευγάρι κάλτσες)

Κολυμβητικά είδη:

‣ Μαγιό
‣ Πετσέτα /μπουρνούζι
‣ Σαγιονάρες
‣ Σκουφάκι πισίνας
‣ Γυαλάκια πισίνας

(προαιρετικά μπορεί να φέρει μαζί του ένα αντιηλιακό ή να το φοράει το πρωί από το σπίτι)

ΤΙ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΚΑΝΕΝΑ ΠΑΙΔΙ

‣ Δεν επιτρέπεται να φέρουν τα παιδιά δαχτυλίδια, βραχιόλια και άλλα μικροαντικείμενα/ κοσμήματα που μπορεί να τραυματίσουν ή να αυτοτραυματιστούν κατά τη διάρκεια των δραστηριοτήτων ή να χαθούν/ κλαπούν.

(Σε καμία από τις παραπάνω περιπτώσεις ο διοργανωτής δεν ευθύνεται από τη στιγμή που κατά παράβαση της απαγόρευσης αυτής κάποιο από τα παιδιά φέρει κάποια τέτοιου είδους αντικείμενα και αυτά από οποιαδήποτε αιτία, καταστραφούν ή χαθούν.)

‣ Απαγορεύεται καθ’ όλη τη διάρκεια του camp, η κατοχή και χρήση κινητού τηλεφώνου, tablet και κάθε άλλης ηλεκτρονικής συσκευής (εκτός ιατρικών λόγων) καθώς και οποιοδήποτε παιχνίδι ηλεκτρονικό ή μη.

‣ Απαγορεύεται να φέρουν χρήματα.

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΟΡΟΙ ΑΚΥΡΩΣΕΩΝ

Για ακυρώσεις που πραγματοποιούνται 5 ημέρες και άνω πριν την έναρξη της τρέχουσας περιόδου/εβδομάδας επιστρέφεται όλο το ποσό της πληρωμής ή μετατίθεται σε επόμενη περίοδο.

Για ακυρώσεις που πραγματοποιούνται από 1-4 ημέρες πριν την έναρξη της περιόδου/εβδομάδας λόγω ασθενείας με ιατρική βεβαίωση, επιστρέφεται το 50% της συνδρομής. 

Για τους ακόλουθους λόγους τα χρήματα δεν επιστρέφονται, μόνο εξαργυρώνονται σε συνδρομές αθλημάτων που πραγματοποιούνται στο αθλητικό σωματείο ( ΑΣΤΕΡΙΑ ΝΕΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ) καθ’ όλη την διάρκεια του έτους ή μεταφέρονται σε άλλη περίοδο του εν λόγω Camp ή σε άλλο Camp του σωματείου:

Α. Ακύρωσης της συμμετοχής από 1-4 ημέρες πριν την έναρξη της περιόδου/εβδομάδας εξαιτίας κάθε αιτίας.

Β. Μη παρουσίας στο Camp από την πρώτη ημέρα χωρίς ειδοποίηση στην γραμματεία του σωματείου.

Γ. Αν αποχωρήσει ο συμμετέχον από το easter camp πριν το πέρας της περιόδου με ευθύνη δική του (πχ. ασθένεια, προσωπικοί λόγοι κλπ.)

Δ. Εφόσον αποδειχθεί ότι δεν έχουν δηλωθεί αληθή στοιχεία στην αίτηση και το παιδί αδυνατεί να παρακολουθήσει το προκαθορισμένο πρόγραμμα του summer camp.

Ε. Σε κάθε περίπτωση δηλώνεται σαφώς οτι η κάθε εβδομάδα αποτελεί μια ενιαία  περίοδο και η ΑΠΟΥΣΙΑ ΜΕΜΟΝΩΜΕΝΩΝ ΗΜΕΡΩΝ ΔΕΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΧΡΗΜΑΤΩΝ.

Σε περίπτωση που το σωματείο (ΑΣΤΕΡΙΑ ΝΕΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ) αποφασίσει ότι το παιδί δεν πρέπει να ολοκληρώσει την περίοδο λόγω μη κόσμιας συμπεριφοράς, διατηρεί το δικαίωμα να ακυρώσει την συμμετοχή του παιδιού και να επιστρέψει απολογιστικά το ποσό των υπόλοιπων ημερών.

Ώρες Γραμματείας:
Καθημερινά: 9:00 – 20:00
Σάββατο: 10:00 – 14:00
Τηλέφωνα Επικοινωνίας: 698 299 7988, 698 031 6860

ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΕΤΕ ΣΤΟ
STAR KIDS ACADEMY
Αθλητικό Σωματείο Αστέρια Νέου Ηρακλείου, Αττικής 

K.: 698 2997 988, 698 031 6860
Email:  star1kidsacademy@gmail.com