Menu

c

27/12/2023 – 5/1/2024
ΟΑΚΑ ΤΕΝΝΙS – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ

Οι γιορτές των Χριστουγέννων & της Πρωτοχρονιάς επιτέλους έφτασαν για τους μικρούς μας φίλους.  

Το Star kids Academy πάντα κοντά στα παιδιά σας , ηλικίας από 4 έως 12 ετών , ετοίμασε και φέτος το Christmas Camp 2023!!!

Οι έμπειροι παιδαγωγοί μας με πολύ κέφι και αγάπη σχεδίασαν ένα πρόγραμμα ψυχαγωγικών δραστηριοτήτων που περιλαμβάνουν εποχιακές δημιουργίες και κατασκευές, κινητικά και βιωματικά παιχνίδια , αφήγηση Χριστουγεννιάτικων ιστοριών από όλο τον κόσμο και υπέροχα εορταστικά τραγούδια για να τα ακούσουμε και να τα τραγουδήσουμε όλοι μαζί .

Φυσικά το πρόγραμμα περιλαμβάνει , όπως πάντα , αθλητικές δραστηριότητες για αγόρια και κορίτσια. Cheerleading, Γυμναστική & Ακροβατική για όλους, Κids Athletics, Τραμπολίνο, Τοξοβολία, Μοντέρνος Χορός θα γυμνάσουν και θα διασκεδάσουν τα μικρά μας ξωτικά.

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ
Christmas Holidays Week: 27/12/2023 – 29/12/2023
New Year’s Holidays Week: 2/1/2024 – 5/1/2024

ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ FUN & LEARN 16:00 - 18:00

Αφορά γονείς που θέλουν τα παιδιά τους να παραμένουν μέχρι τις 18:00.
Περιλαμβάνει δραστηριότητες ήπιων αθλητικών και δημιουργικών δραστηριοτήτων.

Α’ ΠΕΡΙΟΔΟΣ 27-29/12: 15/Εβδομάδα (ένα παιδί), 10€/Εβδομάδα/παιδί (για δύο παιδιά)
B’ ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2-5/01: 20€/Εβδομάδα (ένα παιδί), 10€/Εβδομάδα/παιδί (για δύο παιδιά) 

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ

 • KIDS ATHLETICS
  Το πρόγραμμα έχει σχεδιαστεί από την Παγκόσμια Ομοσπονδία Στίβου με στόχο να φέρει τα παιδιά κοντά στον κλασικό αθλητισμό και να τονίσει τα πολλαπλά οφέλη που προκύπτουν μέσω του παιχνιδιού που προσφέρει το Kids Athletics!!!
 • CHEERLEADING
  Τα αθλήματα του Cheerleading είναι ομαδικά ,συνδυάζουν γυμναστικές ασκήσεις εδάφους , άλματα , πετάγματα σε συνδυασμό με δυναμική χορογραφία. Σαν σύλλογος έχουμε ρίξει ιδιαίτερο βάρος στο νέο αυτό Ολυμπιακό άθλημα!!!
 • ΤΟΞΟΒΟΛΙΑ

Η διασκέδαση συναντά την σωματική και πνευματική άσκηση .Τα παιδιά μαθαίνουν ισορροπία , συγκέντρωση και την αρετή της υπομονής ,  με την απόλυτη ασφάλεια και γνώση του πιστοποιημένου μας προπονητή!!

 • ΑΚΡΟΒΑΤΙΚΗ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ/ΤΡΑΜΠΟΛΙΝΟ

Η ακροβατική γυμναστική για όλους είναι ένα άθλημα που περιλαμβάνει στοιχεία ακροβατικής ,γυμναστικής ,ενόργανης , ρυθμικής και χορού .Τα παιδιά ανακαλύπτουν τις ικανότητές τους , δημιουργούν δεσμούς μέσα στην ομάδα . Μεγάλο μέρος της προπόνησης γίνεται επάνω στους νέους αεροδιαδρόμους Airtrack Nordic που φέραμε από την Φινλανδία!!!

 • ΔΙΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ

Παιχνίδια κινητικού συντονισμού, ισορροπίας, ρυθμού, αντίληψης και συνεργασίας. Τα παιδιά μέσα από την διασκέδαση βελτιώνουν τις κινητικές και αντιληπτικές τους ικανότητες και εξασκούν την συνεργασία με την ομάδα!!!

 • CLIMBING

Οι μικροί μας φίλοι θα σκαρφαλώσουν χρησιμοποιώντας το ανάγλυφο της επιφάνειας του ΟΑΚΑ indoor Climbing για να γνωρίσουν το άθλημα της αναρρίχησης!!!

ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ

 • MULTI SENSORY PLAY

Μέσω του θεάτρου, της μουσικής και των διαδραστικών παιχνιδιών ,τα παιδιά ανακαλύπτουν συναισθήματα, δημιουργούν φιλίες και ενισχύουν την αυτοπεποίθησή τους.

.

 • ARTS AND CRAFTS

Οι μικροί μας φίλοι θα αφήσουν ελεύθερη τη φαντασία τους και με εργαλεία τις μπογιές , τα χαρτόνια , την κόλλα και το ψαλίδι θα φτιάξουν έναν υπέροχο χριστουγεννιάτικο κόσμο με Αϊ-Βασίληδες , ξωτικά , ελάφια , έλατα και χαρούμενα Άστρα φωτεινά να τους συνοδεύουν.

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ

ΦΑΓΗΤΟ

 • Σνακ (μπάρα δημητριακών)
 • Εβδομαδιαίο Μενού (προς επιβεβαίωση)
 • Χυμός πορτοκάλι ή τριών φρούτων
 • Μπανάνα

ΠΑΡΟΧΕΣ

 • ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΑΣΤΙΚΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ
 • ΓΙΑΤΡΟΣ ΟΛΗ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΟΥ CAMP
 • ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΟΝLINE & ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ

Ώρες Γραμματείας:
Καθημερινά: 9:00 – 20:00
Σάββατο: 10:00 – 14:00
Τηλέφωνα Επικοινωνίας: 210 6801 405, 698 299 7988, 
698 0316 860

ΜΕ ΤΙΣ ΘΕΡΜΟΤΕΡΕΣ ΕΥΧΕΣ ΜΑΣ Ο ΝΕΟΣ ΧΡΟΝΟΣ
ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΟΜΟΡΦΟΤΕΡΟ ΚΟΣΜΟ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ.

STAR KIDS ACADEMY
Αθλητικό Σωματείο Αστέρια Νέου Ηρακλείου, Αττικής 

T.: 210 6801 405, K.: 698 2997 988, 698 0316 860
Email:  star1kidsacademy@gmail.com